Dit evenement wordt georganiseerd door Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard

Tel af tot de Porsche Plaza 2022.

Welkom .

Voor het eerst dit jaar is binnen het Classic Car Event een Porsche Plaza, waar we Porsche 911 van alle leeftijden ontvangen. Liefhebbers van het merk Porsche kunnen hier hun auto ten toon stellen aan het publiek. Vanwege de iconische uitstraling van de 911 zijn Porsche van alle acht generaties welkom. Vanaf de eerste F-types, tot de huidige 992.

De deelnemers stellen zich op het plein voor het gemeentehuis, en vormen zo een Porsche Plaza. Uiteraard kunnen ze deelnemen aan de tourrit en zijn ze welkom op het afsluitende samenzijn. 

Lions club IJsselstein Lopikerwaard wil met deze activiteit geld inzamelen voor een lokaal goed doel. Het goede doel is armoedebestrijding in IJsselstein Lopikerwaard. Met onze Wensboom actie van afgelopen December 2021 is weer eens gebleken dat er nog steeds veel lokale armoede is, en we willen hieraan graag op deze manier onze bijdrage aan leveren.

Programma .

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

Vanaf 9 uur ontvangst en opstellen op de Overtoom. Rond het middaguur zullen de eerste auto’s vertrekken voor een tourrit, in dit geval een door de KNAC uitgezette rit langs verschillende vestingsteden in de provincie Utrecht.

U wordt vanaf een uurtje of drie weer terugverwacht voor een drankje en hapje bij de firma Schilte. Uw auto staat op een afgesloten terrein opgesteld, en u kunt verder kennismaken met andere auto liefhebbers. 

Het inschrijfgeld voor Porsche Plaza bedraagt 50 euro per auto. Dit geld gaat geheel naar het goede doel. Daarnaast krijgt u voor dit bedrag een lunchpakket voor twee personen, een tourrit en een aandenken aan dit evenement

Wij verwelkomen u graag, u kunt zich inschrijven via de onderstaande button. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons een mail sturen

Inschrijven ?

Lijkt het jou leuk om mee te rijden tijdens dit event? Meld je snel aan want vol is vol.