Dit evenement wordt georganiseerd door Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard

Tel af tot het Classic Car Event 2022.

Welkom .

De Lions IJsselstein zijn blij dat na twee jaar het Classic Car Event weer kan worden georganiseerd. We kijken er naar uit om liefhebbers van klassieke auto’s te ontvangen in onze historische binnenstad. Het CCE is uitgegroeid tot een belangrijk evenement in IJsselstein, waar deelnemers en publiek graag samen komen om van klassieke en historische auto’s te genieten.

Ook dit jaar ondersteunen we een lokaal goed doel met de opbrengsten van dit evenement. In dit geval de armoedebestrijding in IJsselstein Lopikerwaard. Met onze Wensboom actie van afgelopen December 2021 is weer eens gebleken dat er nog steeds veel lokale armoede is en we willen hieraan graag op deze manier onze bijdrage aan leveren.

Wanneer u een auto heeft van 40 jaar of ouder bent u van harte welkom. Klik hier om in te schrijven.
Porsche’s 911, 912 en 356 van alle leeftijden kunnen deelnemen aan de Porsche Plaza.  Klik hier om daarvoor in te schrijven

Programma .

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

Vanaf 9 uur ontvangst en opstellen in de binnenstad. Rond het middaguur zullen de eerste auto’s vertrekken voor een tourrit, in dit geval een door de KNAC uitgezette tourrit langs verschillende vestingsteden in de provincie Utrecht.

U wordt vanaf een uurtje of drie weer terugverwacht voor een drankje en hapje bij de firma Schilte. Uw auto staat op een afgesloten terrein opgesteld, en u kunt verder kennismaken met andere liefhebbers. 

Het inschrijfgeld voor het CCE bedraagt 50 euro per auto. Dit geld gaat geheel naar het goede doel. Daarnaast krijgt u voor dit bedrag een lunchpakket voor twee personen, een tourrit en een aandenken aan dit evenement

Mocht u nog vragen hebben kunt u ons ook mailen.

Inschrijven ?

Lijkt het jou leuk om mee te rijden tijdens dit event? Meld je snel aan want vol is vol.